vineri, 29 martie, 2024

Cel mai asteptat model Dacia va fi lansat maine! Va avea una dintre cele mai dorite echipari de pe piata auto

Distribuie:

Publicat:

Cutia automata reprezinta una dintre cele mai dorite echipari de pe piata auto europeana, pe masura ce pretul acestora a scazut, in timp ce traficul din marile orase s-a aglomerat, clientii dorind din acest motiv “disparitia” pedalei de ambreiaj.

La un an dupa ce Dacia a venit cu transmisia pilotata pe Logan, Logan MCV si Sandero, care la baza este o cutie manuala “robotizata” ce schimba automat treptele si controleaza singura ambreiajul, eliminand pedala, constructorul local vine cu Duster echipat cu transmisia automata EDC preluata de la Renault.

Pretul de pornire pentru Duster 1,5 dCi 109 CP cu tractiune fata (transmisia automata nu este disponibila cu 4×4) este de 16.550 de euro cu TVA pentru echiparea de top Laureate, potrivit datelor din cadrul retelei de dealeri Dacia. Spre comparatie, aceeasi versiune dar cu transmisie manuala costa 15.250 de euro, in timp ce versiunea cu transmisie manuala cu tractiune integrala costa 16.850 de euro. In plus, in cadrul programului Rabla, persoanele fizice pot obtine un discount suplimentar, dincolo de cei 1.500 de euro cat este un tichet. Masina poate fi deja comandata in cadrul retelei de dealeri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img