vineri, 29 martie, 2024

Cel mai bogat roman vrea să intre pe piața imobiliară din Romania

Distribuie:

Publicat:

 

Daniel Dines, CEO UiPath, companie evaluată la peste 35 miliarde dolari prin listarea la Bursa de la New York, este în discuţie să intre în afacerea One United Properties, conform unor surse de pe piaţa financiară citate de Ziarul Financiar, relatează MEDIAFAX.

În discuţie este un pachet de acţiuni de 5% din One United Properties, companie care deţine proiectele rezidenţiale, comerciale şi de clădiri de birouri marca One din Bucureşti, conform surselor citate.

Dezvoltatorul este evaluat la peste 500 milioane euro, astfel că Daniel Dines este în discuţii să investească peste 25 milioane euro.

Victor Căpitanu, cofondator One United Properties, nu a dorit să comenteze informaţia, iar Daniel Dines nu a putut fi contactat.

Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, foşti bancheri, sunt cei doi fondatori ai One United Properties şi vor să listeze compania în această vară la Bursa de la Bucureşti. Hotărârea şi anunţul oficial privind intenţia de listare a fost făcut acum două săptămâni, BRK Financial Group fiind desemnat să se ocupe de acest proces. Swiss Capital, cel mai mare broker de la bursă, va susţine distribuţia ofertei.CITESTE CONTINUAREA AICI—> 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img