vineri, 29 martie, 2024

Cel mai bun SOMNIFER NATURAL!

Distribuie:

Publicat:

Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce sa consumi inainte de culcare ca sa te odihnesti bine si sa scapi de durerile de cap.

Un amestec din doua ingrediente pe care le ai in bucatarie te scapa de durerile de cap, iti intareste imunitatea, iti da energie, te ajuta sa adormi si creste nivelul de hormoni ai fericirii din organism, potrivit worldhealthinfo.net. Descoperirea a fost facut de dr. Matt Stone, un cercetator american care a publicat numeroase carti de nutritie, iar cele doua ingrediente sunt zaharul si sarea.

Zaharul actioneaza ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigura necesarul de energie. Sodiumul din sare le permite celulelor sa respire si sa produca energie. In plus, ambele substante lupta impotriva stresului care distruge metabolismul. Daca ai insomnii, combinatia de sare si zahar este perfecta pentru tine.

Cum o prepari

Amesteca 5 lingurite de zahar cu o lingurita de sare intr-un borcan de sticla. Pastreaza substanta obtinuta la loc ferit de umezeala, iar seara, inainte de culcare, ia o cantitate mica intre degete si pune-o sub limba. Lasa amestecul sa se dizolve si vei simti efectul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img