marți, 19 martie, 2024

Cel mai mare lant hotelier din lume isi va plati angajatii din SUA si Canada care se vaccineaza pentru COVID-19

Distribuie:

Publicat:

 

Grupul american Marriott International, cel mai mare lanţ hotelier din lume, a anunţat joi că angajaţii săi din SUA şi Canada care se vor vaccina pentru COVID-19 vor fi recompensaţi cu echivalentul a patru ore de muncă, transmite Reuters.

Marriott a adăugat că îşi încurajează angajaţii să se vaccineze, dar a subliniat că vaccinarea nu este obligatorie, scrie agerpres.ro.

Unele companii nord americane oferă stimulente angajaţilor pentru ca aceştia să se vaccineze atunci când va fi posibil. De exemplu, grupul de distribuţie Dollar General Corp oferă angajaţilor săi din prima linie un bonus echivalent cu patru ore de muncă.

Vaccinarea împotriva coronavirusului este considerată o condiţie crucială pentru redeschiderea în siguranţă a unor mari părţi din economia americană. Experţii consideră că vaccinarea unei mari părţi din populaţia ţării va ajuta mai întâi la relansarea industriei călătoriilor, şi abia ulterior a afacerilor lanţurilor hoteliere precum Marriott sau Hilton Worldwide.

Marriott are peste 7.000 de hoteluri în 131 de ţări sub 30 de branduri, care variază de la SpringHill Suites şi Residence Inn până la Sheraton şi Ritz-Carlton. În România, JW Marriott Bucharest Grand Hotel este un hotel de cinci stele din Bucureşti, deschis în anul 1999.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img