joi, 25 aprilie, 2024

Cel mai mare magazin din regiune al brandului international de fashion Orsay s-a inaugurat in Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Iulius Mall Iasi si-a completat portofoliul de retail cu un nou magazin al brandului Orsay. Destinatia inaugurata vineri, 25 mai 2018, este dedicata doamnelor si domnisoarelor pasionate de moda, pentru care propune tinute in tendinte, de seara, office sau casual. 

Magazinul Orsay ocupa o suprafata de aproximativ 290 mp, la parterul Iulius Mall Iasi, si este cel mai mare din regiunea de nord-est. Cu o experienta de peste 40 de ani, Orsay propune tinute feminine, create in ton cu trendurile in moda, care sa le ofere clientelor inspiratie pentru a-si exprima personalitatea. Colectiile brandului de fashion includ piese vestimentare pentru toate stilurile, cu accent pus pe rochii, simbol al feminitatii, pe care doritoarele le gasesc intr-o varietate de modele, culori si imprimeuri. Pe langa articolele de imbracaminte, precum blugi, pantaloni, fuste, jachete, camasi, bluze si tricouri, pe rafturile magazinului Orsay se regasesc si numeroase propuneri de accesorii, de la esarfe, curele si genti, pana la bijuterii si parfumuri.

Orsay este prezent cu peste 680 de magazine in 33 de tari, gestionand intregul lant, de la design si productie, pana la vanzare. Pe langa noul magazin din Iulius Mall Iasi, brandul mai este prezent in reteaua nationala de centre comerciale Iulius Mall cu locatii in proiectele din Timisoara si Cluj-Napoca. 

Despre Iulius Mall Iasi

Iulius Mall Iasi a fost inaugurat in aprilie 2000, la acea data fiind primul mall construit in afara Bucurestiului si al doilea din tara. Destinatia de shopping care a dat startul unui nou stil de viata include 200 de magazine ale unor renumite branduri internationale, cinematograf multiplex Cinema City, o zona de food court, supermarket Carrefour Market, restaurante, cafenele, cofetarii, club de bowling si biliard, precum si un spatiu de joaca pentru copii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img