marți, 19 martie, 2024

Cel mai mare regret al Adelei Popescu. Vedeta și-a dezvăluit slăbiciunile

Distribuie:

Publicat:

La 35 de ani, Adela Popescu este, fără dar și poate, o femeie împlinită. Are un soț cu care face o echipă pe cinste, și 3 copii minunați care au întregit familia. În plan profesional lucrurile merg la fel de bine, întrucât vedeta este implicată în mai multe proiecte de televiziune, în prezent fiind prezentatoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Care este cel mai mare regret al Adelei Popescu

Într-un interviu pentru revista Viva!, Adela Popescu a vorbit despre vulnerabilitățile ei, despre cele mai mari frici pe care le are, despre regrete, despre bogăția din viața ei și despre ce ar schimba la ea, dacă ar putea.

Îndrăgita prezentatoare tv a show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a mărturisit că cel mai mare regret pe care îl are este că nu i-a filmat mai mult pe bunicii ei. Adela Popescu spune că a petrecut mult timp în compania bunicilor, însă cu toate astea nu are prea multe imprimări video cu ei, iar dorul este mare.

Că nu i-am filmat mai mult pe bunicii mei. Am petrecut foarte mult timp cu ei, dar mi-ar fi plăcut să am mai multe imprimări video cu ei, a spus Adela pentru Viva!

Vedeta de la Pro TV a dezvăluit că cea mai mare temă pe care o are este legată de familia ei și de gândul că li s-ar putea întâmpla ceva. Adela Popescu are și câteva fobii, legate de zborul cu avionul și de prezența șerpilor și șobolanilor.

Cea mai mare teamă a mea este legată de ai mei, vreau ca toți ai mei să fie în siguranță și să nu li se întâmple nimic. Dacă e să ne legăm de fobii, îmi este frică să zbor cu avionul, dar pare că mă vindec. Nu sunt confortabilă în prezența șerpilor și a șobolanilor, a mai spus vedeta.

Adela Popescu se află în Republica Dominicană unde a lovit uraganul Fiona

Îndrăgita prezentatoare tv se află de o perioadă lungă, împreună cu familia ei, în Republica Dominicană. Adela filmează pentru emisiunea de la Pro Tv, Sunt celebru, scoate-mă de aici, și cu această ocazie au însoțit-o soțul și cei trei copii. Zilele trecute uraganul Fiona a făcut ravagii în Republica Dominicană. Cabral care se află și el acolo împreună cu familia, a făcut o postare pe contul său de socializare în care a explicat cât de serioasă este situația.

Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă, a spus Cabral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img