News Flash:

Cel mai nou bestseller literar din Romania, ecranizat de Carcotaşi!

2 Iunie 2015
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Producţia de televiziune inspirată de celebra carte, supranumită „Udreala Tronurilor”, se difuzează miercuri, de la 20:30, la Prima TV.

Cel mai nou succes editorial din România are un titlu care trimite la celebra Cronică a Cârcotaşilor. Este vorba, fireşte, despre foarte discutata Cronică de Cotroceni a Adrianei Săftoiu. Tocmai de aceea, în ediţia din această săptămână a emisiunii, în premieră pe piaţa TV, va fi difuzată ecranizarea cărţii care s-a epuizat în primele zile de la lansare.

O altă punere în scenă are ca inspiraţie un salut la modă în Parlamentul European. Cârcotaşii au analizat comunicarea verbală şi nonverbală a celor din marele for european şi au adaptat-o la realitatea din politica românească. E drept, pe plaiurile mioritice, politicienii se ţin în palme, comunicarea verbală fiindu-le, oarecum, peste mână.

Cu o premieră vine şi trupa Jukebox, prietenii în voce ai Cronicii Cârcotaşilor. Alex Vasilache, cunoscut din parodiile difuzate de-a lungul vremii în emisiune, şi colegii îşi prezintă cea mai nouă piesă, miercuri, 20:30, la Prima TV.

udreala tronurilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.7447 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016896 (s)