joi, 28 martie, 2024

Cel mai puternic antibiotic natural se prepara din aceste ingrediente ieftine!

Distribuie:

Publicat:

In timpul iernii, sistemul nostru imunitar este slabit si incepem sa racim din ce in ce mai des. In loc sa apelezi la antibioticele din farmacii, iti poti prepara un antibiotic natural chiar la tine acasa. Aceasta bautura are efecte geniale, ingredientele sale sunt ieftine si nu are deloc efecte secundare.

Ingrediente

    Jumatate de lingura de ardei rosu macinat
    2 linguri de pudra de ghimbir
    1 catel de usturoi
    1l suc proaspat de lamaie
    2 linguri de miere

Jumatate de lingurita de scortisoara

Mod de preparare: Adauga pudra de chili, pudra de ghimbir, scortisoara si usturoiul pisat in sucul de lamaie. Amesteca si adauga mierea. Lasa totul sa stea trei ore la temperatura camerei. Pune intr-un vas de sticla, inchide-l si lasa-l in frigider. Ia o lingura pe stomacul gol, in fiecare dimineata.

Substantele din ghimbir sunt cunoscute pentru proprietatile de calmare pe care le au asupra stomacului iritat, deoarece stimuleaza productia biliara si productia de saliva. De asemenea, ghimbirul (crud sau sub forma de ceai) amelioreaza senzatia de greata si poate fi consumat chiar si de femeile gravide.

Pentru ca intareste sistemul imunitar, previne racelile si gripele dar le si trateaza, stimuland transpiratia. Ghimbirul remediaza si durerile musculare resimtite de sportivi, dar si cele menstruale. Aceasta planta e folosita de secole pentru a reduce inflamatia si simptomele bolilor inflamatorii.Ghimbirul poate reduce si colesterolul, micsorand riscul inchegarii sangelui si ajuta la mentinerea echilibrului zaharului in sange.

Ghimbirul poate face minuni pentru viata sexuala, pentru ca stimuleaza circulatia sangelui si directioneaza fluxul care genitale. De aceea in multe culturi populatia floseste ghimbirul ca adjuvant afrodisiac. Mantionat in Kama Sutra, ghimbirul poate trata si disfunctia erectila si poate preveni ejacularea precoce la barbati, iar pentru femei, poate regula ciclul menstrual, trateaza candida si previne cistita. Toate aceste efecte sunt datorate proprietatilor antiinflamatorii si de stimulare a fluxului sangvin.

sursa: girly.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img