marți, 19 martie, 2024

Cel mai puternic tratament impotriva durerilor de spate. Iti ia durerea cu mana!

Distribuie:

Publicat:

Fiind afectat zilele trecute de o durere cumplita de spate, probabil din cauza vremii, am tinut sa caut neaparat un tratament pentru a ma scuti de aceste dureri care nu incetau, inclusv noaptea. Am tot cautat, pana cand am gasit un tratament natural, o crema care pur si simplu “mi-a luat durerea cu mana”. Cand spun asta, mi-o asum cu toata raspunderea.. Dupa ce am folosit-o (mi-am aplicat seara inainte de culcare) pot sa va spun ca a fost prima noapte, dupa nenumarate nopti, in care am dormit linistit, fara sa mai caut nu stiu ce pozitie pentru a reusi sa adorm.

Citeste mai jos cum sa-ti prepari singur crema miraculoasa impotriva durerilor de spate:

Vei avea nevoie de :

150 de ml de ulei de cocos

20 de grame de boia de ardei iute

20 de grame de praf de ghimbir

Mod de preparare

Procedeul este destul de simplu. Nu trebuie decat sa combini cele trei ingrediente, pana cand vei obtine un amestec omogen.

Dupa ce ai amestecat bine, aplica-ti aceasta crema direct pe zona afectata, masand usor. Roaga pe cineva sa-ti faca masajul, exista posibilitatea sa nu ajungi singur la zona afectata.

Masajul trebuie efectuat pana cand aceasta crema va intra bine in piele.

Dupa ce a intrat in piele, imbraca-te un pic mai gros, pentru a transpira.

Eu unul am urmat tratamentul 5 zile, si pot sa va spun ca durerile mi-au disparut dupa prima zi de utilizare.

De ce este atat de eficienta aceasta “crema naturala” ?

Aceasta crema este extrem de eficienta in tratamentul durerilor de spate intrucat are in compozitie ingrediente super puternice cum ar fi:

Capsaicina – ce se regaseste in ardei, are puternice proprietati antiinflamatoare si calmante.

Ea poate fi utilizata in scop terapeutic, avand puterea de a ameliora durerile de spate, musculare si articulare.

Ghimbirul – contine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar si minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu si zinc. Acesta este un bun calmant al durerilor si inflamatiilor, avand o actiune imediata.

Uleiul din nuca de cocos, pe de alta parte, este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii atunci cand vine vorba de tratarea durerilor de spate. Acesta contine o abundenta de grasimi, cunoscute sub numele de lant de mijloc de acizi grasi care au proprietati de vindecare puternice. Uleiul din nuca de cocos are capacitatea de a reduce inflamatia si de a calma tesuturile si durerile de spate. Puteti in continuare sa va cumparati de la farmacii diverse crème pentru tratamentul durerilor de spate, insa eu unul va recomand cu multa caldura acest tratament, ce are la baza doar produse naturale, tratament care m-a scapat de chinuitoarele dureri de spate.

Continutul acestui site, cum ar fi articole, text, imagini si alte materiale publicate pe acest site, sunt exclusiv in scop informativ. In ceea ce priveste continutul postat pe site, nu exista garantii, exprese sau implicite, referitoare la exactitatea, necesitatea, siguranta sau disponibilitatea acestuia, in orice scop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img