vineri, 19 aprilie, 2024

Cel mai sângeros traficant de droguri din România a scăpat de la închisoare

Distribuie:

Publicat:

Considerat drept cel mai periculos traficant de droguri din România, după ce a fost acuzat de procurorii DIICOT că a comandat nu mai puțin de patru asasinate, Marian Bejan a fost eliberat din arest după doi ani petrecuți în spatele gratiilor. Acesta s-a afișat deja alături de liderii Duduienilor.

Procurorii DIICOT au anihilat, cu doi ani în urmă, una dintre cele mai violente și mai bine organizate grupări de crimă organizată care funcționa în București. Condusă de Marian Bejan, un fost proxenet originar din Bacău, gruparea reușie să pună stăpânire pe mai multe cluburi, prin intermediul persoanelor care asigurau paza, dar și printr-un fost ofițer antidrog, care, în timpul liber, era agent de pază în localurile respective. După arestarea lui Bejan, procurorii antimafia au anunțat că, pe lângă traficul de droguri, acesta era acuzat și de patru tentative de asasinat. Ultima dintre victime a fost temutul Bebino, din gruparea Sportivilor, măcelărit cu săbiile pe o stradă din sectorul 2

 

Bejan s-a întovărășit cu frații Pian
Ajuns în arest, Bejan a rămas în spatele gratiilor timp de doi ani. În data de 29 iulie, acesta a fost eliberat de magistrații Curții de Apel București, care au decis să-l plaseseze în arest la domiciliu. Scăpat de pușcărie, Bejan nu s-a afișat, pe rețelele sociale cu membri clanului Duduianu, care l-ar fi vizitat acasă, în codițiile în care îi este interzis să părăsească domiciliul. Acesta nu s-a ferit să se lase fotografiat alături de Grațian și Ciprian Pian, doi dintre frații lui Emi, cel care a fost ucis în august 2020 în curtea unui imobil în care se ogranizase o partidă ilegală de barbut. Îmbrăcat lejer, cu maiou și pantaloni scurți, Marian Bejan pare foarte destins fără să se sinchisească de faptul că ar putea primi, în curând, o condamnare grea pentru trafic de droguri și instigare la crimă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img