marți, 16 aprilie, 2024

Cel mai sincer hușean ce a produs un accident deși avea permisul suspendat: “ am băut 2 litri de bere și 200 de coniac”- FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de marți, 22 Noiembrie, pe strada Alexandru Giugaru, a fost produs un eveniment rutier fără victime dar cu pagube materiale însemnate. Un sofer al unui autoturism marca VW Golf, a acroșat doua autoturisme parcate . După apelul la numărul unic de urgentă 112 , la fata locului s-a deplasat un echipaj al poliției. Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a fost intrebat de polițiști dacă a consumat alcool , iar acesta a dat dovada de o sinceritate ieșită din comun afirmând : “da, am consumat doi litri de bere și 200 de grame de coniac ” . Tot acesta le-a mărturisit organelor de ancheta ca nu are permis de conducere, fiindu-i suspendat acest drept după de a fost depistat intr-o alta zi la volan sub influența băuturilor alcoolice .

La fata locului și-a făcut apariția și un echipaj al poliției rutiere care l-a testat alcoolscopic pe șofer, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat . Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” Husi pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei .

De menționat este faptul ca acesta lucra ca și sofer de distribuție pentru o societate din municipiu însă nu a anunțat pe nimeni ca i-a fost suspendat permisul .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img