miercuri, 24 aprilie, 2024

Cel mai tare test! Vezi ce simbolizeaza fiecare dintre 21 de omuleti. Iata raspunsul ALEGERII TALE

Distribuie:

Publicat:

Acesta este unul dintre celebrele sale teste care a fost initial conceput pentru elevi, cu scopul de a verifica cat de bine se descurca la scoala. Cu toate acestea, mai taziu acest test s-a dovedit a fi foarte relevant si in cazul adultilor. Testul ne ajuta sa recunoastem si sa consolidam starea emotionala dorita si chiar, intr-o anumita masura, sa ne consolidam pozitia in societate, scrie  dupsihologie.wordpress.com.

Fiecare dintre oamenii mici din copac au o stare de spirit diferita si au o pozitie diferita. In primul rand, identifica omuletul care consideri ca seamana cel mai mult cu tine. Dupa aceea, alege omuletul cu care ti-ai dori sa semeni. Cu alte cuvinte, alege cine esti si cine ti-ai dori sa fii.

Acestea sunt rezultatele testului:

In cazul in care ai ales omuletul cu numarul 1, 3, 6 sau 7, aceasta alegere te caracterizeaza ca fiind o persoana motivata, care nu se teme de nici un obstacol in viata.
Daca ai ales omuletul cu numarul 2, 11, 12, 18 sau 19, acesta te caracterizeaza ca fiind o persoana comunicativa, care este gata oricand sa ofere un sprijin prietenilor sai.
Alegerea cu numarul 4 te defineste ca fiind o persoana cu o pozitie stabila in viata, o persoana care doreste sa realizeze cat mai multe, dar fara sa depaseasca dificultatile care pot sa apara in cale.
Omuletul cu numarul 5 este mereu obosit, slab, nu are suficienta forta de viata.

In cazul in care ai ales numarul 13 sau 21, aceasta alegere te defineste ca fiind un pic retinut; de multe ori esti expus unor probleme interne si eviti comunicarea frecventa cu oamenii.
Omuletul cu numarul 8 gandeste pentru el insusi si se scufunda mult prea des in propria lui lume.
Omuletului cu numarul 9 ii place sa se distreze si este un omulet fericit.
In cazul in care ai ales numerele 10 sau 15 te adaptezi cu succes la viata si te afli intr-o stare emotionala optima.
Omuletul cu numarul 14 se afla cuprins de un colaps emotional. Cel mai probabil esti expus la o criza interioara.
Omuletul cu numarul 20 este, de obicei, alegerea unei persoana cu o foarte mare incredere in sine. Esti un lider natural si doresti ca oamenii sa-ti asculte intotdeauna parerea.
Ai ales omuletul cu numarul 16? Ai obosit incercand sa tot sprijini pe cineva, dar nu ai observat asta?
Tu, imbratisezi omuletul cu numarul 17 – in acest caz, ai tendinta de a te evalua ca fiind un om inconjurat de atentie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img