luni, 18 martie, 2024

Cele 3 reguli de aur ale tipsterilor

Distribuie:

Publicat:

Lumea pariurilor este foarte evoluată în acest moment la nivel global. Acest lucru a dus la apariția multor strategii și reguli printre pariori. Auzi probabil mereu o grămadă de sfaturi de la alți pariori fie în mediul online, fie în agențiile de pariuri stradale. Sunt atât de multe încât nu știi pe care să le urmezi și pe care nu. Pentru a avea un procentaj de câștig cât mai mare, ar trebui să iei în considerare doar sfaturile pariorilor profesioniști. În acest scop îți voi prezenta cele 3 reguli de aur ale tipsterilor pe care să le urmezi atunci când plasezi pariuri.

Money management

Toți tipsterii profesioniști pun accent pe această regulă atunci când dau sfaturi pentru pariere. Este esenţial să îți setezi limite și să știi în fiecare moment unde sunt plasați banii tăi. Fără această regulă nu vei obține niciodată câștiguri constante pe termen lung. Trebuie să îți analizezi veniturile și să îți setezi banca alocată pentru ponturi la pariuri sportive pe luna respectivă.

Încearcă mereu să îți setezi banca în așa fel încât să nu te afecteze pe alte planuri dacă pierzi și să poți paria relaxat. Setează-ți mizele în așa fel încât să nu rămâi fără bani în balanța pentru pariuri după o săptămână. Mai bine joci mize mai mici pe meciuri mai sigure și ai un câștig constant, decât să mizezi foarte mult și să nu mai ai ce juca până în următoarea lună. Chiar dacă într-o zi pierzi, nu îți depăși limita de bani stabilită pentru acea zi și nu te lăsa pradă emoțiilor de a câștiga înapoi ce ai pierdut în ziua respectivă. Orice parior are și zile proaste.

Specializează-te și înțelege sportul pe care pariezi

O greșeală destul de mare pe care o fac mulți pariori este că pariază pe o gamă largă de sporturi în același timp. Este imposibil să analizezi toate sporturile pentru a afla dacă este bine sau nu să mizezi pe un eveniment. Concentrează-te asupra sportului care îți place cel mai multe și despre care deții informații. În acest fel vei știi istoricul unei echipe sau a unor jucători. Vei știi în ce formă se află la momentul meciului și ce înseamnă victoria în acel meci pentru ei pentru a-ți da seama de motivația jucătorilor. Ai mult mai multe șanse să preconizezi un rezultat câștigător atunci când știi foarte bine și ai analizat pe ce pariezi.

Joacă la mai multe agenții

Deși pare un clișeu, deoarece majoritatea tipsterilor te îndeamnă să îți alegi casa de pariuri potrivită, unul dintre cei mai buni pariori din România a spus la un moment dat că cea mai bună variantă este să joci la mai multe case de pariuri. Acest lucru este logic dacă îl analizezi și te gândești că fiecare agenție de pariuri are cote mai bune la anumite evenimente din anumite sporturi. În acest fel , vei putea beneficia de cele mai bune cote pentru mai multe evenimente în același timp. De asemenea, fiecare agenție de pariuri oferă bonusuri și poți profita de mai multe în același timp.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img