joi, 28 martie, 2024

Cele 4 zodii care isi indeplinesc toate dorintele in 2017

Distribuie:

Publicat:

2017 este anul lor. Dupa lungi cautari, dupa numeroase incercari pe toate planurile, dupa ce norocul era cat pe ce sa intre in buzunarul lor in 2016, in sfarsit vin si vestile bune.

Desi una dintre cele 4 zodii a avut succes in 2016, asta nu inseamna ca in 2017 o va duce mai rau, ci dimpotriva, bucuriile se vor intensifica, norocul va fi si mai mare.

Cele 4 zodii care au noroc pe toate planurile in 2017

1. TAUR

Ce bucurii apar in viata ta! Nu o sa ai timp sa te deprimi sau sa iti plangi de mila pentru ca nu vei avea de ce. E adevarat ca in prima parte a anului vei fi atat de solicitat incat te vei confrunta cu epuizarea, insa nu e ceva nou pentru tine. Puterea de munca va fi mai mare ca oricand si vei castiga o serie de proiecte banoase.

Nu e exclus sa obtii un job nou sau sa fii avansat la locul de munca. Cele mai mari surprize, insa, apar in Casa Familiei. O veste excelenta vei primi la inceputul lunii martie, asa ca fii non-stop pe faza.

2. RAC

Daca in 2016 ai suspinat si ai varsat lacrimi de iubire, in 2017 se intoarce roata. Incepi o relatie noua, iar cea mai favorabila perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsa intre 15 mai si 27 iulie.

Tine minte aceasta perioada inca de pe acum pentru ca s-ar putea sa iti pui pirostriile. Sa nu zici ca nu te-am avertizat si sa nu te plangi ca nu vei avea timp sa iti pregatesti nunta asa cum se cuvine. Vei avea parte si de o avansare in cariera si nu e exclus sa calatoresti intr-o tara in care ai visat de mult sa ajungi.

3. FECIOARA

De doi ani incoace, in viata ta au loc schimbari furibunde. In 2017 se mai asaza lucrurile, insa transformarile nu dispar. Vor fi etape in anul de glorie 2017 in care vei renaste efectiv, vei reusi sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana care are capacitatea de a surprinde in fiecare moment.

Lunile in care viata iti va zambi cu toti dintii vor fi iulie, august si septembrie. Pot aparea momente frumoase si in noiembrie, cand in viata ta va avea loc un eveniment neasteptat, pozitiv.

4. VARSATOR

Ai tot visat si ai tot sperat. Ai trudit din greu sa ajungi departe. Afla ca abia din 2017 visele tale prind contur. Apar o serie de oportunitati unice, o serie de sanse care vor scoate la iveala indeletnicirile tale. Cu sanatatea vei sta bine, iar din punct de vedere amoros apar cateva surprize de neuitat in lunile mai si iunie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img