marți, 19 martie, 2024

Cele mai bizare bauturi din lume

Distribuie:

Publicat:

Trebuie sa stii ca uneori anumite bauturi pot avea componente atat de diferite, ca daca ai sti din ce e facut niciodata nu l-ai pune în gura. Daca totusi te-ai decis, nu uita ca consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii.
Goldenrot
Este o bautura cu gust de scortisoara, care are o tarie de 53,5%. Cand afli cat costa, zici ca e facuta din aur. si asa si este. În bautura este adaugat praf de aur.
Vodca de orez pe soareci
Alcool tare, facut din soareci mici. Ei sunt alesi fara par, si sunt înecati în vodca. Apoi bautura sta un an la întuneric si racoare, dupa care poate fi baut. Potrivit producatorilor, el nu are doar un gust bun, dar te ajuta sa scapi si de boli.
Chicha
Reteta a fost inventata cu cateva veacuri în urma: femeile maruntesc porumbul si varsa  pasta rezultata în cana, care este apoi diluata cu apa si preparata în flacoane de lut. Cu toate acestea, acum aceasta bautura ar putea sa fie interzisa , deoarece ar putea fi agentul cauzal al mai multor boli.
Vin din sarpe
Desi bautura îsi trage originile din Vietnam, astazi tehnologia este folosita pe larg si în alte tari din Asia. Ingredientul principal al acestui vin este sarpele otravit, care este stropit cu spirt, pentru a neutraliza veninul.
Ayahuasca
Bautura poate fi gustata în triburile din Amazonia. Contine substante psihotrope care creaza halucinatii.
Chang’an
Gilpin Family Whisky
Bautura este un fel de whiskey în componenta caruia intra urina varstnicilor,  a pacientilor  cu diabet zaharat.  Se filtreaza printr -un filtru de purificare si apoi se adauga la bautura . Whisky-ul se face numai la cerere.
Tssongsul
Bautura facuta din fecale omenesti, combinat cu ierburi lecuitoare si spirt.
sursa:calatorul.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img