vineri, 29 martie, 2024

Cele mai bune 3 televizoare Samsung QLED pe care le poți lua la ora actuală

Distribuie:

Publicat:

Alegerea unui nou televizor este un eveniment în sine, mai ales că românii își doresc ca orice lucru pe care îl cumpără să dureze 20 de ani. Nu contează că produsul este cel mai ieftin, așteptările sunt înalte. Din fericire, Samsung este un brand ce are grijă de calitate, iar gama de televizoare este recunoscută pentru calitate, fiabilitate și, în ultimii ani, pentru versatilitate. Iată care sunt cele mai bune televizoare Samsung QLED pe care le poți lua la ora actuală, conform opiniilor celor care le folosesc în fiecare zi.

Înainte de a începe, am considerat cele mai bune televizoare Samsung pe cele care sunt ordonate în funcție de popularitate pe site-ul eMAG, unul dintre cele mai mari magazine de la noi. În lista de rezultate am găsit același televizor, cu diagonale diferite, așa că am ales câte un model din fiecare, pentru a avea rezultate cât mai diverse. Prețurile pornesc de la aproximativ 2000 de lei și se opresc până la… vedeți mai jos J Începem cu primul model cu o diagonală de 108 centimetri:

Luat de la concurenta si folosit pe îndelete-2 luni. Este primul 4K care merita nu doar luat ci si platit. Am incercat initial si un LG OLED care nu mi-a rezistat nici o ora… Acest Samsung 4K are un ecran Woau,108 cm sunt arhi suficienti pentru o camera de bloc. Conectat la internet prin fir si dotat cu un Card CI de la Digi ofera o imagine cu adevarat peste Full HD. Veti putea viziona Netflix, HBO si You Tube cum nu ati mai facut-o vreo data. Chiar si Spotify este prezent insa pentru asta aveti nevoie de boxe de ultima generatie. Aici are primul minus: nu are Geak de casti si prin urmare nici sistemele audio mai vechi dotate DOAR cu Geak nu vor putea fi folosite… Dar sunetul pe propriile boxe este decent. Minusul 2 este ca vine doar cu telecomanda simplista dar daca in trecut ati detinut tot un televizor Samsung, telecomanda cea veche va functiona fara probleme si la acest televizor. In rest totul este la superlativ…

Despre televizorul Samsung 43Q60RA aflați mai multe detalii aici.

Un TV minunat, nu avem posturi TV sau emisiuni care sa poata transmite 4k, in afara de DIGI4K, doar cateva sunt HD, marea majoritate redau inca in SD. Asadar, un TV prea bun pentru tehnologia actuala in Romania. Imaginea este excelenta, stralucitoare, cu un negru perfect care scoate in evidenta un contrast pe masura. De preferat vizionare perpendicular pe ecran, cu cat privesti mai din lateral, cu atat imaginea pierde din calitate. Cu telecomanda deja m-am acomodat, exista o multitudine de posibilitati de a accesa canalele rapid, comenzile vocale functioneaza surprinzator de bine, chiar daca numai in lb. Engleza, internetul se acceseaza rapid si este stabil, sunetul este de departe mai bun decat la vechiul LG, folosesc totusi o bara de sunet Samsung cu subwoofer, in rest… Pretul este destul de piperat inca, l-am achizitionat la pretul de 4290 ron.

Este lipsa canalelor 4K un motiv pentru care nu ai trece încă la această rezoluție? Despre televizorul Samsung 55Q70RA afli mai multe aici.

Trecem la televizoare pentru cei care își doresc doar ce este mai bun. Ca acest model, aflat la ofertă la prețul de 9999 lei:

Pentru vizionare pe timp de zi în cameră luminoasă este imbatabil. “Local dimming” compensează foarte bine zonele de negru. Pe YouTube există conținut 4K / 8K LG 60 fps cu imagini pline de culoare pe fond negru (pentru a scoate în evidență avantajele OLED-ului). Imaginile sunt superbe. La 75” are de departe cel mai bun raport calitate/preț (etalonul OLED Sony 77AG9 e de 2.5 ori mai scump). + Are AirPlay 2. – Nu are Dolby Vision (deocamdată nu simt lipsa dar în viitor nu se știe). Sunetul e ok dar pentru filme și muzică folosesc AV receiver și surround.

Despre televizorul Samsung QLED 65Q90RA poți afla mai multe detalii aici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img