vineri, 26 aprilie, 2024

Cele mai bune vitamine pentru femei: Întineresc, întăresc metabolismul și reduc riscul de cancer

Distribuie:

Publicat:

Vitaminele sunt esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a organismului. Cercetătorii arată care sunt vitaminele benefice pentru femei. Există mai multe vitamine care sunt absolut necesare pentru a avea o viață sănătoasă.

Deficit de vitamine

Cercetătorii au ajuns la concluzia că circa 30% din femei au deficit de una sau mai multe vitamine și minerale. Estimările arată că aproximativ 75% dintre femei ar dezvolta probabil deficiențe de nutrienți dacă nu ar exista multivitamine suplimentare.

Cele mai bune vitamine pentru femei

Indiferent de vâstă, specialiștii recomandă o serie de vitamine necesare pentru femei. O doză zilncă de multivitamine, indiferent dacă sunt sub formă de pastile sau fructe care conțin vitaminele, este recomandată pentru doamne. În timp ce multe femei pot satisface nevoile lor de nutrienți prin dietă, anumite categorii trebuie să suplimenteze necesarul cu multivitamine.

De exemplu, suplimente de multivitamine sunt adesea recomandate persoanelor care sunt gravide și care alăptează pentru a sprijini modificările fiziologice care au loc în timpul alăptării.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img