marți, 19 martie, 2024

Cele mai celebre jocuri de păcănele din România pot fi găsite online

Distribuie:

Publicat:

Aparatele de sloturi, numite și păcănele pentru zgomotul făcut în momentul lovirii butoanelor, au început să fie cunoscute în România pe la sfârșitul anilor 90. Jucători de toate vârstele au fost realmente vrăjiți de combinația de sunete și culori, în care era împachetată promisiunea unor câștiguri mari.

Numărul acestor aparate s-a înmulțit constant în agențiile de pariuri și în cazinouri, fiind respectat trendul existent în toată lumea. Dar vremurile s-au schimbat. Jocurile de noroc s-au mutat în online, ca și jucătorii care obișnuiau să stea ore întregi în fața aparatelor. Unii au făcut trecerea de voie, descoperind avantajele cazinourilor online, alții de nevoie, când agențiile terestre au fost închise din cauza pandemiei.

Ajunși să joace pe Internet, pasionații de sloturi au văzut că nu le lipsește nimic din ce aveau la aparate. Jocurile preferate sunt, acum, sloturi populare în online. Sunt multe exemple, dar le menționăm doar pe cele mai celebre: Sizzling Hot, Book of Ra si Lucky Lady’s Charm. În rândurile care urmează vom vedea de ce sunt ele atât de căutate atât de jucătorii proveniți din online, cât și de cei care au jucat încă de la început de pe calculator sau de pe telefon.

Sizzling Hot

Potrivit datelor furnizate de operatorii din industria de gambling, este cel mai jucat slot din categoria celor „ca la aparate”. Există 5 linii de plată, iar miza minimă este de 0,08 lei pe linie, deci 0,40 lei pentru o rundă.

Sizzling Hot este găsit pe Internet și în varianta Deluxe, fiind un joc clasic cu cinci role și trei rânduri, ușor de înțeles. Simbolurile obișnuite care apar pe role sunt fructele: pepene, struguri, lămâie, portocale și cireșe. Există și simboluri speciale. Nu putea lipsi șeptarul caracteristic păcănelelor clasice, care aduce și cele mai mari câștiguri. De asemenea, există și un simbol Scatter, reprezentat de o steluță.

Trei simboluri Scatter sunt câștigătoare indiferent de locul unde se opresc pe ecran. În schimb, simbolurile obișnuite aduc câștig doar dacă se poziționează pe o linie de plată la finalul unei runde. Câștigi dacă aliniezi două cireșe sau câte trei din celelalte simboluri. Ar mai fi de spus că jocul are funcția Gamble, prin care îți multiplici câștigul dacă o activezi printr-un click, apoi ghicești culoarea următoarei cărți extrase dintr-un pachet de joc.

Book of Ra

Jocul te poartă într-o aventură în Egiptul Antic, cu misiunea de a găsi cartea Zeului Ra. Simbolurile reprezintă cripte ale faraonilor și tot felul de elemente cu însemnătate din acele timpuri fascinante: Exploratorul, Faraonul, Horus și Scarabeul. Grafica este modernă, efectele sonore de asemenea, iar câștigurile ajung până la 10.035 X miza rotirii. Cartea joacă un rol dublu: este și simbol Wild, și simbol Scatter.

Câștigurile oferite la 5 simboluri identice pe una din cele 10 linii de plată, în jocul de bază, sunt următoarele:

·         5 X Explorator = 500 X miza

·         5 X Faraon = 200 X miza

·         5 X Horus = 75 X miza

·         5 X Scarabeu = 75 X miza

·         5 X A, K = 15 X miza

·         5 X 10, J, Q = 10 X miza

Minim trei simboluri ale cărții declanșează o serie de zece rotiri gratuite. Înainte de a alege seria, unul dintre simbolurile specifice este ales drept simbol expandabil, care ajută la formarea combinațiilor câștigătoare. Și acest slot are funcția Gamble.

Lucky Lady’s Charm

Simbolul principal al acestui joc, o doamnă fermecătoare, este personificarea norocului. Prin puterile sale magice, ea deschide poarta către premii care te fac să sari în sus de bucurie. Slotul este structurat pe cinci role și trei linii, având 10 linii de plată.  Bilele de cristal reprezintă simbolul „Scatter”. Trei astfel de simboluri pe o linie declanșează o serie de 15 runde suplimentare, în care câștigurile sunt triplate. În cadrul seriei pot apărea alte trei bile de cristal, care să activeze alte 15 runde gratuite.

Simbolul „wild” este Lucky Lady în persoană. Ea substituie orice alt simbol de pe rolele adiacente, cu excepția Scatter-ului. Celelalte simboluri din joc sunt: 9,10,A,J,K,Q, potcoave, trifoi cu patru foi și gărgărițe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img