vineri, 29 martie, 2024

Cele sapte lucruri pe care barbatii le adora la corpul femeilor

Distribuie:

Publicat:

Lucrurile pe care barbatii le adora la corpurile femeilor nu sunt neaparat cele care le plac acestora. Cu siguranta ca veti spune ca este vorba despre sani si posterior. In niciun caz nu credem ca acestea nu sunt importante, dar mai sunt si altele care au importanta in ochii barbatilor.

Pielea catifelata – Desi la prima vedere pare un lucru total lipsit de semnificatie, totusi foarte multi barbati recunosc ca le place foarte mult senzatia de moliciune pe care o simt atunci cand isi mangaie iubitele.

Buricul –  Barbatii dau o importanta speciala acestei zone.

Zona cefei – Studiile au aratat ca barbatii sunt fascinati de zona din spatele gatului, ca le place sa te sarute acolo si ca in momentul in care ai parul prins si zona respectiva libera se simt foarte atrasi.
Bratele – Multe dintre noi incercam sa ne ascundem bratele, mai ales daca nu suntem in relatii foarte bune cu mersul la sala, dar ar trebui sa le acordam mult mai multa importanta, pentru ca reprezinta un punct de maxim interes pentru sexul opus.

Spatele – Nu reprezinta nicio surpriza ca in momentul in care porti o rochie cu spatele gol toate privirile vor fi atrase de tine ca un magnet, asta pentru ca zona respectiva ii fascineaza pe barbati.
Coapsele – Foarte multi barbati sunt atrasi de picioarele femeilor si in special de zona coapselor pentru ca acestea au un mod aparte de a se misca in momentul in care te asezi si sunt cele pe care le pui cel mai mult in valore cu ajutorul fustelor pe care le porti.

Clavicula – Asta pentru ca exprima foarte multa feminitate si fragilitate in acelasi timp.
Sunt probail o multime de alte lucruri pe care iubitul tau le apreciaza la tine din punct de vedere fizic si nu se regasesc pe aceasta lista. Tu ce crezi, ce parte a corpului tau il fascineaza pe partenerul tau?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img