vineri, 29 martie, 2024

Celebra basarabeanca s-a despartit vara trecuta de Andi, iar totul a iesit acum la iveala. Motivul adevarat al divortului: Fostul sot al Irinei Rimes si-a lasat gravida iubita secreta

Distribuie:

Publicat:

Irina Rimes a divortat in vara anului trecut de Andi, barbatul cu care a trait timp de mai multi ani o frumoasa poveste de dragoste.

Irina Rimes le-a intrat repede la inima romanilor, cucerindu-i cu vocea ei. A lasat talentul sa vorbeasca pentru ea si a ales sa-si traiasca viata personala departe de ochii curiosilor. A iubit cu pasiune un barbat, alaturi de care a visat ca-si va intemeia o familie si caruia i-a jurat credinta vesnica, devenindu-i sotie. La scurt timp, insa, cantareata s-a vazut nevoita sa puna punct casniciei, dupa ce a fost inselata.

”In ianuarie 2017, Andi s-a cunoscut cu o contabila rusoaica, pe nume Nica, originara din Chisinau, cu care a inceput o relatie inca dinainte de a divorta oficial de Irina Rimes. Nica este stabilita in Marea Britanie, unde este contabila. Cei doi au dus repede relatia din plan virtual in realitate si, curand, Nica a ramas insarcinata”, a declarat o sursa apropiata ”iubitei secrete” a fostului sot al Irinei Rimes.

 Lovitura dupa lovitura

Gandul ca va deveni tata cu ”iubita secreta” l-a speriat pe Andi, care a decis subit sa puna punct relatiei cu rusoaica, motivand ca are probleme psihice. Sedusa si abandonata, patru luni mai tarziu, tanara a suferit un accident, in urma caruia a pierdut sarcina: ”Cand a aflat ca iubita e insarcinata, Andi a disparut, motivand ca alege sa renunte la relatia cu Nica pentru ca nu o iubeste, ca este bolnav psihic si ca el nu-si doreste un copil. Tanara a pierdut copilul cand era insarcinata in sase luni si a incercat sa-si revina dupa suferinta”.

Sursele noastre mai sustin ca, pana la urma, Andi nu a renuntat la relatia cu Nica si, dupa ce a aflat ca nu mai este insarcinata, a revenit la sentimentele mai vechi si s-a intalnit din nou cu ea. Dupa cinci zile de amor nebun, fostul sot al Irinei Rimes s-a facut din nou nevazut.

”Iubita secreta” a lui Andi a ramas insarcinata din nou, de data asta cu… gemeni. Parasita din nou de barbat, tanara a suferit atat de mult incat in scurt timp a ajuns la Reanimare si a pierdut unul dintre gemeni, relateaza sursele citate: ”La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorand-o sa-l ajute cu bani pentru ca are grave probleme financiare si ca nu are ce manca, pentru ca a ramas fara nimic dupa divortul de Irina Rimes, care l-a lasat cu casa goala. Nica ii cade din nou in plasa si se intoarce la el, lasandu-se convinsa de promisiunile de amor ale lui Andi. A ramas din nou insarcinata, de data aceasta cu gemeni. Cand aude vestea ii spune ca nu are nevoie de ea si de copiii ei, asa ca o abandoneaza din nou. Din cauza suferintei, Nica pierde unul dintre gemeni si ajunge la Reanimare, unde se lupta atat pentru viata ei, cat si pentru a bebelusului nenascut”.

Irina Rimes, prinsa la mijloc in aceasta poveste halucinanta, a pus repede casniciei si a iesit cu totul din viata lui Andi. Barbatul, devenit liber intre timp, ar fi stiut, insa, clipa de clipa, de drama traita de ”iubita secreta”, pe care a ales, totusi, sa o ignore complet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img