marți, 23 aprilie, 2024

Celebru astrolog, despre incidentul prin care a trecut Florin Salam: “Nu a fost decat o normalitate”

Distribuie:

Publicat:

Ioan Burculet, specialist in astrologie, devenit cunoscut in Romania dupa ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2014, sustine ca „inevitabilul incident prin care Florin Salam a trecut avea sa fie normalitate”.

„Socializarea si latura artistica a lui Florin Salam aveau sa fie conturate si definite de aspectele astrologice inca de la momentul nasterii, ca forma de manifestare pe intreg parcursul existential. Elemente pozitionate in constelatia Balanta au evidentiat transformarea, talentul si latura artistica dincolo de sectorul profesional pe care acesta s-ar fi axat de-a lungul evolutiei. Sectorul relational este un alt capitol interesant si important in care nativul se simte bine dar si compania prietenilor, distractiilor si nu numai, intr-un cuvant socializarea indiferent de formele ei. Simtul pragmatic, anumite idei preconcepute, fixe, spiritualitatea dar si idealismul de care da dovada nativul nascut in ziua de 1 Octombrie 1979, Bucuresti fara ora nasterii argumenteaza intreaga sa cariera”, precizeaza Ioan Burculet pe blogul sau, Constelatia Destinului.

„Studiind astrograma finalului de an 2018, inevitabilul incident prin care artistul manelelor a trecut pe cand acesta concerta la o nunta in Italia nu a fost decat normalitate. Aspectele astrologice aveau sa puna in evidenta provocarile venite din jur, independente de vointa acestuia si va trebui sa evite tot ceea ce inseamna agresivitate verbala, fizica sau incidentele indiferent de natura acestora pentru ca astrele nu il vor avantaja pana la final de an 2018, dupa care aspectele astrologice vor mai descreste in intensitate. Practic intervalul Iulie a.c. si pana la final de luna Decembrie 2018 nu ar fi exclus ca astfel de evenimente izolate sa se mai consume. Explicatia ar fi superconjunctia Marte, Luna Neagra si Nodul Destinului Sud care pot produce evenimente de genul celor din Italia”, conform astrologului.
„Astrograma confirma”

„Astrograma sa confirma faptul ca acest gen de propagare putea sa fie vizibil si trait de artist din luna Iulie pana in prezent si nu ar fi exclus ca anumite forme de manifestare similare sa mai fi avut loc pana la acest moment. Vor trebui evitate mediile agitate si agresivitatea verbala, altercatiile, deciziile in plan financiar negandite pentru ca circumstantele se pot manifesta independent de vointa acestuia”, a transmis Ioan Burculet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img