News Flash:

Celebrul cântăreţ Rod Stewart şi fiul său scapă de procesul pentru altercaţia din Florida

14 Septembrie 2021
355 Vizualizari | 0 Comentarii
media 157812143195554800

Cântăreţul Rod Stewart şi fiul său Sean nu vor mai fi nevoiţi să apară în faţa unui judecător din Florida pentru acuzaţia de vătămare derivată dintr-o altercaţie cu un bodyguard, la petrecerea de sfârşit de Anul Nou din 2019, au informat mass-media din Palm Beach citate de EFE.

Judecătorul comitatului din Palm Beach, August Bonavita, a anulat procesul care urma să înceapă marţi 14 septembrie şi a fixat o audienţă pentru 22 octombrie cu scopul de a încheia cu avocaţii lui Stewart un acord de culpabilitate care a fost negociat timp de un an.

Rod Stewart şi fiul său Sean sunt acuzaţi că l-au agresat fizic pe bodyguardul Jessie Dixon, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit ziarului Palm Beach Post, martori ai incidentului petrecut la petrecerea de sfârşit de an la hotelul The Breakers, Palm Beach, din Florida, unde cântăreţul britanic are o casă, au declarat că pe 31 decembrie 2019 l-au văzut pe Sean Stewart, 41 de ani, împingându-l pe bodyguard în mijlocul unei discuţii aprinse.

În continuare, Rod Stewart, 76 de ani, i-a dat un pumn în coaste lui Dixon, conform martorilor prezenţi.

Altercaţia s-a produs, deoarece cei însărcinaţi cu securitatea evenimentului nu au permis accesul mai multor copii din familia Stewart, într-o zonă dedicată minorilor în timpul petrecerii de Revelion, notează ziarul.

Potrivit declaraţiilor poliţiei, Rod Stewart, inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi distins cu titlul de cavaler de regina Elisabeta a II-a în 2016, şi-a cerut ulterior scuze pentru cele întâmplate, informează Agerpres.ro.

Rod Stewart, cunoscut pentru hituri ca "Do Ya Think I'm Sexy" sau "Sailing", este tatăl a opt copiii, dintre care Sean este cel mai mare şi provine din căsătoria cu prima sa soţie, Alana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 27 queries | Mysql time :0.042543 (s)