vineri, 26 aprilie, 2024

Celine Dion slabeste vazand cu ochii. Iata cum a ajuns sa arate artista – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Celine Dion nu se mai opreste din slabit. Cum a ajuns sa arate artista de 50 de ani?

Spune ca se simte frumoasa si sanatoasa, insa internautii sunt tot mai ingrijorati, dat fiind faptul ca artista in varsta de 50 de ani slabeste vazand cu ochii.

Toate fotografiile recente ne-o arata pe celebra Celine Dion mai fragila ca oricand, avand o silueta aproape anorexica. Cu toate acestea, artista se apara si le spune rautaciosilor sa se uite in alta parte daca nu le face placere s-o priveasca: ”Vreau sa ma simt puternica, frumoasa, feminina si sexy. Daca mie imi place, nu va obositi sa discutati despre asta. Nu faceti fotografii. Daca va place, sunt aici. Daca nu, lasati-ma in pace”.

Celine Dion si-a inceput cariera la varsta de 12 ani iar pana in prezent a inregistrat albume atat in engleza cat si in franceza, si multe dintre melodiile lansate au fost hituri. Dar viata nu a fost intotdeauna usoara pentru cantareata Celine Dion, in ciuda succesului sau timpuriu.

De la o copilarie saraca pana la pierderea sotului ei, cantareata a trebuit sa depaseasca multe obstacole. Nu este o coincidenta ca unul dintre cele mai iconice hituri se numeste "My Heart Will Go On" – Celine Dion este un exemplu stralucitor de triumf in fata adversitatii.
Muzica este in sangele ei

Parintii cantaretei sunt, de asemenea, muzicieni iar in copilarie Celine ii insotea in turnee. Cativa ani mai tarziu, parintii ei au deschis un bar in care se canta la pian, iar micuta Celine a inceput sa cante, incantandu-i pe oamenii din local cu vocea sa. Mama ei a ajutat-o mai tarziu sa scrie o melodie, pe care a inregistrat-o si care a dus la primul ei contract de inregistrare la varsta de 12 ani.
S-a nascut intr-o familie numeroasa

Megastarul s-a nascut intr-o familie numeroasa, avand o situatie financiara precara. Cea mai mica din cei 14 copii, viata nu a fost usora pentru Celine. Cu atat de multi copii, casa a fost supraaglomerata. ”Am fost trei, patru in acelasi pat. Nu aveam propria camera”, a declarat Celine Dion pentru CBS News.

In ciuda faptului ca lipseau banii, Celine Dion spune intotdeauna ca familia ei nu era saraca acolo unde era cu adevarat important. "Am primit dragoste, afectiune si sprijin", a declarat ea pentru Vanity Fair. "Ce altceva am avut nevoie?"
Si-a intalnit viitorul sot la varsta de 12 ani

Celine avea doar 12 ani cand a intalnit dragostea vietii ei, desi nu o cunostea atunci. Dupa cinci ani cantareata a inceput sa aiba o relatie cu managerul ei, René Angélil, in ciuda diferentei de varsta de 26 de ani. Mama ei nu a aprobat la inceput relatia, dar a acceptat-o in cele din urma. "Nu avea de ales", a declarat Celine Dion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img