vineri, 29 martie, 2024

Celor de la 112 nu le-a venit sa creada! Un barbat a spus ca a fost impuscat de un politist si are nevoie de ajutor! Povestea este halucinanta! FOTO

Distribuie:

Publicat:

• Politistii ieseni au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma dupa un fugar • Totul a inceput din momentul in care barbatul urmarit a devenit agresiv si i-a atacat pe oamenii legii cu un par si o furca • Infractorul trebuia sa dea explicatii in fata legii pentru ca a comis o talharie, insa acum s-a mai ales cu inca o infractiune, cu cea de ultraj

Interventie in forta a politistilor ieseni. Un barbat certat cu legea a vrut sa le demonstreze politistilor cat este de puternic si de neinfricat. Joi dimineata trei politisti au plecat sa-l caute pe Marius Teodorescu, un barbat din comuna Costesti, sat Giurgesti, care trebuia sa raspunda in fata legii pentru ca in urma cu cateva zile a fost prins la furat, comitand totodata si o talharie. 

Marius a vrut neaparat sa demonstreze politistilor ca pentru el nu exista lege si ca nu se lasa el impresionat de o hartie (un mandat de aducere). Politistii l-au gasit pe barbat pe camp, la adunat. Agentii s-au prezentat si i-au explicat de ce au venit dupa el, insa Marius Teodorescu a simtit ca vrea sa le predea oamenilor legii o lectie de autoaparare… moldoveneasca. A luat intr-o mana un par, iar in cealalta o furca si astepta politistii pe “interval”. 

Citeste si : Actiuni peste actiuni ale Politiei Rutiere, accidente pe banda rulanta

Mai mult decat atat, a lovit un politist, iar in acel moment colegii acestuia au scos armamentul din dotare si au incercat sa-l linisteasca. Nu au reusit, iar barbatul a inceput sa injure, sa ameninte. 

Intr-un final, cand a vazut ca treaba se ingroasa s-a urcat in caruta si a fugit pe camp. Unul dintre gloantele trase de politisti i-au ajuns intr-o coapsa, dar Marius nu s-a predat. 
Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat ieri cu mama barbatului, iar aceasta nu intelege de ce i-a fost impuscat fiul. 

“Eu nu stiu ce au avut cu el. Nu puteau sa-i vorbeasca frumos baiatului? Nu stiu pentru ce l-au cautat, el s-a mai certat cu unul, cu altul, dar nu stiu de ce. Oricum nu trebuiau sa-l impuste. Acum politistii pot sa spuna ce vor, ei au dreptate, doar n-o sa aiba baiatul meu, nu?”, a spus mama lui Marius Teodorescu.

Citeste si : Zeci de mii de tigari descoperite de politisti intr-o masina din Iasi

A sunat la 112 si a spus ca a fost impuscat de politisti

Mama barbatului se pare ca are amnezie. Ea sustine ca nu-si aduce aminte ca Marius sa fi facut vreo fapta penala in ultimul timp, desi pe data de 31 iulie a fost prins intr-un lan de porumb la furat. Cand a fost surprins de proprietar, Marius l-a atacat pe acesta cu o secera si a plecat. 

“Sunt numai minciuni. Daca era asa eu nu aflam? Nu a facut el asa ceva. Nu cred nimic”, a spus mama barbatului. Ciudat este ca tot satul a auzit despre aceasta intamplare, numai mama lui Marius Teodorescu nu. 

“Marius este o persoana dificila. Nu prea te poti intelege cu ea. S-a certat cu multi prin sat, nu este acum prima data. Pai pe varul lui l-a taiat cu secera la mana. Acum am auzit ca a mai sarit si la politisti la bataie. Cum sa faci asa ceva? Daca stii ca esti vinovat suporti consecintele. A scapat ieftin cu un glont, puteau sa-l omoare daca nu s-a predat”, a spus un localnic. 

De fiecare data interventia politistilor este discutata. Daca trag cu arma, de ce trag, daca nu trag, de ce nu trag. Exista situatii de acest gen in care viata politistilor este pusa in pericol si au tot dreptul sa se apere. Mama barbatului scandalagiu spune ca acesta a venit singur acasa de la mai bine de un kilometru, plin de sange. 

“Singur a venit, pe jos. Toate hainele pline de sange le-a luat la spital sa arate ca a fost impuscat. Sa vada toata lumea!”, a completat mama barbatului.

Dupa ce a ajuns acasa a cerut ajutorul medicilor, dupa mai bine de cinci ore de cand a fost impuscat. Odata ajuns la spital, barbatul a ajuns si pe mana politistilor care l-au condus mai apoi la Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani pentru audieri. Ulterior acesta a fost incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Pe langa dosarul penal pe care il avea pentru talharie acum Marius Teodorescu s-a mai ales cu inca un dosar penal, de aceasta data pentru ultraj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img