marți, 16 aprilie, 2024

Cenusa Cristinei Topescu nu a mai fost ridicata de la crematoriu

Distribuie:

Publicat:

Aproape trei săptămâni nu s-a știut nimic de Cristina Țopescu până în ziua în care a fost descoperită moartă în propria casă, însă acum, după incinerare, jurnalista este din nou uitată. Cenușa sa nu a fost nici până acum ridicată din crematoriul Vitan-Bârzești, potrivit spynews.ro.

Cristina Țopescu și-a găsit sfârșitul în jurul Anului Nou, potrivit anchetatorilor care încă cercetează cazul său și moartea pe care  a avut-o. Timp de aproape trei săptămâni nimeni nu a știut nimic de jurnalistă, până în urmă cu doar o săptămână, atunci când vecinii au sunat la 112 fiind îngrijorați pentru vedetă. Atunci șocul a fost mare, fosta realizatoare TV fiind găsită fără suflare chiar în locuința sa.

Dorința ei a fost să fie incinerată, iar familia a respectat această decizie și așa au și făcut. Pe 16 ianuarie, trupul Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești, însă nici la 5 zile de la incinerare, cenușa jurnalistei nu a fost ridicată de către cei apropiați.

Există variante că aceasta va fi depusă la cimitirul Ghencea, acolo unde Cristian Țopescu, tatăl ei odihenește, însă mama acesteia a spus că va fi depusă la cimitirul Bellu. Mai mult, se pare că o altă informație ar fi că cenușa Cristinei Țopescu va fi aruncată acolo unde acesteia i-ar fi plăcut cel mai mult să stea.

Totuși, chiar dacă există mai multe variante legate de ce se va întâmpla cu cenușa, momentan aceasta se află în crematoriu și se pare că cei dragi au uitat-o din nou pe fosta realizatoare TV care nu a avut nici o șansă să fie salvată, fiind găsită decedată de mai mai multe zile, iar din informațiile medicilor se pare că a suferit un infarct.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img