luni, 18 martie, 2024

CEO-ul Pfizer anunţă finalul pandemiei: „Valul 5 va fi ultimul cu restricții”

Distribuie:

Publicat:

CEO-ul Pfizer anunţă finalul pandemiei. Albert Bourla a declarat luni că, deși „cel mai probabil scenariu” este că actualul coronavirus va circula mulți ani de acum înainte, el crede că valul 5 de infecții va fi ultimul care necesită restricții. 

CEO-ul Pfizer anunţă finalul pandemiei. Albert  Bourla spune că rapelurile vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „schimbă totul”, scrie Times of Israel. 

CEO-ul Pfizer anunţă finalul pandemiei

„Este important ca oamenii să primească regimul de trei doze ale vaccinului Pfizer împotriva coronavirusului și, probabil, vor avea nevoie de rapel anual, deși persoanele imunodeprimate ar putea avea nevoie de acestea la fiecare patru luni.

Copiii trebuie vaccinați pentru a-i proteja. Eficacitatea sa la copii este foarte, foarte, foarte bună”, a spus Albert Bourla, potrivit Stirileprotv.ro.

Bourla a mai afirmat că pastila anti-COVID a companiei, Paxlovid, „schimbă totul”, ca o nouă modalitate de a lupta împotriva bolilor grave. Pfizer a anunțat în decembrie că pilula sa Paxlovid a redus cu aproape 90 la sută numărul de spitalizări și decesele persoanelor vulnerabile.

În interviu, Bourla a spus că Pfizer face un plan care ar implica o investiție de 520 de milioane de euro în Franța în următorii cinci ani, care ar include un parteneriat cu compania franceză Novasep pentru a dezvolta un tratament cu pastile anti-COVID.

Parlamentul Franței a aprobat duminică o lege care va exclude persoanele nevaccinate din toate restaurantele, arenele sportive și alte locuri, măsură centrală a eforturilor guvernamentale de a proteja spitalele în mijlocul valului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img