sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, vede oportunități de a integra Bitcoin în viitorului Twitter

Distribuie:

Publicat:

Bitcoin ( BTC ), cea mai mare criptomonedă din lume după capitalizarea de piață, va fi una dintre tendințele cheie pentru viitorul Twitter, a declarat CEO-ul Jack Dorsey .

CEO-ul Twitter a spus că Bitcoin va fi o „mare parte” a viitorului companiei profitul din al doilea trimestru, subliniind potențialul monedei digitale de a transforma în continuare produsele și serviciile Twitter, notează cointelegraph.com

Referindu-se la Bitcoin ca monedă nativă a internetului, Dorsey a descris oportunități de a integra BTC în serviciile Twitter existente, inclusiv comerț, abonamente și noi caracteristici, cum ar fi Twitter Tip Jar și Super Follows.

CEO-ul le-a explicat investitorilor că o mulțime de inovații cu Bitcoin sunt „deasupra monedei care trebuie obținute”, deoarece Twitter se angajează să descentralizeze rețelele sociale și să ofere mai multe stimulente economice. El a menționat că Bitcoin este una dintre cele trei tendințe cheie pentru viitorul Twitter, alături de inteligența artificială și descentralizare. "Cred că este extrem de important pentru Twitter și pentru acționarii Twitter să continuăm să privim spațiul și să investim agresiv în el", a spus el.

Dorsey a subliniat că Twitter nu este singura companie în angajamentul său față de criptare, citând dezvoltarea agresivă a monedei digitale de către gigantul social media Facebook, care se așteaptă criptomoneda Diem spre finalul acestui an. Dar, spre deosebire de Facebook, Twitter se va concentra într-o bună zi pe BTC ca un standard nativ pentru internet deschis. Dorsey a declarat:

„Există o nevoie evidentă de acest lucru și o apreciere pentru acesta. Și cred că un standard deschis care este originar din internet este calea corectă de urmat, motiv pentru care concentrarea mea și concentrarea noastră vor fi în cele din urmă pe Bitcoin. ”

În trecut Jack Dorsey a mai vorbit public despre modul în care Twitter ar putea integra BTC în produsele sale. Noile observații au venit la scurt timp după ce Dorsey a discutat despre Bitcoin la evenimentul virtual BTC „The ₿ Word” alături de CEO-ul Tesla Elon Musk și Cathie Wood al lui Ark Invest. Dorsey a spus că multe modele de afaceri existente ar fi mult diferite dacă bitcoin ar exista înainte de Twitter sau Facebook. „Cu siguranță nu am avea dependența pe care o avem de modelul de afaceri publicitar”, a remarcat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img