marți, 16 aprilie, 2024

Cercetat pentru încredinţarea autoturismului unui minor

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări pe numele a două persoane, una care conducea un autovehicul deşi nu deţinea permis de conducere şi cealaltă pentru încredinţarea cu bună ştiinţă a autovehiculului.

În data de 01 mai, în jurul orei 16.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Baleni, județul Galaţi, un autovehicul marca Dacia Logan, condus de cetăţeanul român D.C., în vârstă de 17 ani. Ca pasager în autoturism se afla şi utilizatorul de drept al autovehiculului, cetăţeanul român P.N., în vârstă de 27 ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul bărbatul i-a încredinţat cu bună ştiinţă minorei autoturismul pentru a conduce, deşi ştia că nu are acest drept.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pe numele minorei, iar pe numele lui P.N. pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img