News Flash:

Cerere de ultima ora pentru presedintele Iohannis

3 Iunie 2015
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Uniunea Naţională a Judecătorilor din România îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace Consiliul Superior de Apărare a Ţării, pentru ”a verifica toate hotărârile acestui for, în baza cărora SRI se implică în actul de justiţie, precum şi revocarea celor care nu sunt conforme cu legile ţării”.

Într-un comunicat de presă transmis miercuri, Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) îi cere preşedintelui Klaus Iohannis ”să verifice toate activităţile Serviciului Român de Informaţii în justiţie şi să ia măsuri pentru restabilirea legalităţii şi angajarea răspunderii celor vinovaţi de încalcarea limitelor prevăzute de lege”.

”Solicitarea judecătorilor vine după ce generalul SRI Dumitru Dumbravă a spus într-un interviu că, în baza unei nou «concept integrat» de combaterea a corupţiei, instanţele de judecată au devenit pentru SRI «câmp tactic», unde în prezent Serviciul îşi menţine «interesul/atenţia până la soluţionarea definitivă a fiecărei cauze». De asemenea, afirmaţia generalului Dumbravă a fost întărită de actualul director al Serviciului Român de Informaţii, EduardEduard Hellvig a spus că serviciul urmăreşte procesele ca «să nu existe persoane cum au fost în trecut judecători, procurori, care pe drum au uitat că servesc statul român şi au avut alte preocupări decât a servi statul român». Judecătorii

sursa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017200 (s)