News Flash:

Certificat de inmatriculare fals, depistat la Albita

22 Iunie 2016
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat un cetatean roman care a prezentat un certificat de inmatriculare fals pentru autoturismul  pe care  il conducea.

In data de 22 iunie, in jurul orei 03.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare iesirii din tara, cetateanul roman Florentin F., in varsta de 36 de ani, care conducea un autoturism marca Rover, inmatriculat in judetul Prahova.

"La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total."declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Florentin F. a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza in luna mai a acestui an de la un cetatean roman din judetul Prahova, moment in care a intrat si in posesia documentelor autoturismului si ca nu are cunostinta despre faptul ca certificatul de inmatriculare prezentat la control este fals sau falsificat.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0857 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032214 (s)