vineri, 29 martie, 2024

Certificat de inmatriculare fals depistat la Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni efectueaza cercetari in cazul unui barbat cu cetatenie romana si R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un certificat de inmatriculare fals pentru autovehiculul  pe care  il conducea.

Joi, 10 noiembrie, in jurul orei 13.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii din tara, Anatolie T., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 41 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz si remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

“La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control pentru microbuzul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.”declara Irina MIRICA,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Anatolie T. a declarat ca in urma cu trei saptamani a pierdut certificatul de inmatriculare al microbuzului si ca documentul prezentat la control l-a procurat prin intermediul unui cetatean din R. Moldova care a pretins ca in schimbul sumei de 100 de euro il poate ajuta sa obtina cerificatul de inmatriculare intr-un timp mai scurt. De asemenea, acesta a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca certificatul de inmatriculare prezentat la control este fals sau falsificat.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img