vineri, 29 martie, 2024

Cetățean bulgar cercetat pentru deținerea de plase monofilament

Distribuie:

Publicat:

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier a descoperit în autoturismul unui cetățean bulgar patru plase tip monofilament.

În data de 22 februarie, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier, i s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei de stat, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar, în vârstă de 59 de ani.

La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit într-o cutie, patru plase tip monofilament, cu lungimi cuprinse între 19 metri și 30 de metri.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că este pescar, dar nu cunoștea faptul că pe teritoriul României sunt interzise plasele tip monofilament.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img