marți, 19 martie, 2024

Cetățean român depistat la volan cu o alcoolemie de 1,20 ml/l

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, depistat la volanul unui autoturism, deşi era într-o avansată stare de ebrietate.

În data de 28 februarie, în jurul orei 04.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Moreni, un autoturism marca Dacia Solenza, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 48 de ani.

“Colegii noştri au constatat faptul că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, fiind condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi. La testarea cu aparatul etilotest a reieşit o alcoolemie de 1,20 ml/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. “ declara comisarul de politie Minodora RĂCNEA din cadrul I.T.P.F. Iaşi

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img