marți, 19 martie, 2024

Cetatean din R.Moldova oprit la frontiera, dupa ce a incercat sa intre ilegal prin Prut la Vetrisoaia – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat un barbat din R.Moldova care a traversat raul Prut inot, cu intentia de a intra ilegal in Romania.

In data de 18 septembrie, in jurul orei 08.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au fost informati telefonic de o persoana de sprijin ca la intrarea in localitatea de frontiera Vetrisoaia dinspre partea de est a observat o persoana de sex masculin care nu-si justifica prezenta in zona.

"In cel mai scurt timp, colegii nostri s-au deplasat in zona si au retinut persoana in cauza. Barbatul a fost condus la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni in vederea stabilirii identitatii si continuarii cercetarilor.In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca acesta este cetateanul din R. Moldova S.V., in varsta de 39 de ani si ca a traversat raul Prut inot,  incercand sa intre ilegal in Romania, intrucat dorea sa-si gaseasca un loc de munca." declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

In baza Acordului de Readmisie, barbatul a fost predat autoritatilor de frontiera din R. Moldova in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img