sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cetatean moldovean cautat de autoritatile romane, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie Republica Moldova, pe numele caruia judecatoria Pitesti a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare pentru infractiuni la regimul circulatiei.

In data de 11 februarie.,in jurul orei 12.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Mihail B., in varsta de 49 de ani, conducand un autocamion inmatriculat in judetul Iasi.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de judecatoria Pitesti, conform caruia persoana are de executat o pedeapsa de 1 an inchisoare pentru infractiuni la regimul circulatiei. “a declarat Irima Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img