miercuri, 24 aprilie, 2024

Cetatean sarb, arestat preventiv in Timis pentru calauzirea a 21 de migranti care au incercat sa intre ilegal în Romania

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera de la Moravita, judetul Timis, au depistat 21 de cetateni din Siria, Irak, Iran si Afganistan, calauziti de un cetatean sarb, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei. Cetateanul sarb a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat de presa de miercuri al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, in cooperare politisti din orasul Deta, au depistat, ascunse in vegetatia din zona, 17 persoane, barbati, femei si copii.
”In apropiere, politistii de frontiera au descoperit un microbuz marca Renault Trafic, cu numere de inmatriculare sarbesti, aflat in stationare cu motorul pornit, in care se aflau ascunsi 5 cetateni straini. La vederea echipajului Politiei de Frontiera, soferul microbuzului a incercat sa fuga, fiind retinut imediat”, se arata in comunicat.
Toate persoanele gasite de politistii de frontiera de la Moravita au fost conduse la sediu Politiei de Frontiera pentru cercetari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img