News Flash:

Cetatean strain depistat cu sedere ilegala in Vaslui

16 Mai 2014
1771 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari in cooperare cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, au desfasurat, marti 13 mai, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala o femeie de 34 ani, din Moldova. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca persoana in cauza a intrat legal in Romania, dar la expirarea dreptului sedere nu a parasit teritoriul tarii.

Avand in vedere cele constatate, politistii Biroului pentru Imigrari al Judetului Vaslui au emis pe numele acesteia o decizie de returnare, prin care este obligata sa paraseasca tara in termen de 15 zile. De asemenea, a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 800 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul juridic al strainilor in Romania.

Totodata, la iesirea din tara a persoanei in cauza, va fi instituita masura de nepermitere a intrarii in Romania pentru o perioada de doi ani si sase luni.

Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu alte institutii. Atragem atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.


din moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046608 (s)