News Flash:

Cetateana din Federatia Rusa depistata cu sedere ilegala in Vaslui

20 Februarie 2015
2009 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari Biroul pentru Imigrari Vaslui, au desfasurat, in data de 19 februarie , o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a  cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu  aceasta  ocazie, a  fost  depistata  cu sedere  ilegala  o femeie, in  varsta de 33 ani, din Federatia Rusa, membru de familie al unui cetatean roman, care, la expirarea dreptului sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

Avand in vedere cele constatate, politistii au indrumat persoana in cauza sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari Vaslui, cu documentele necesare reglementarii dreptului de sedere in scop de reintregire a familiei. Totodata, aceasta a  fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1200 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul juridic al strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu toate institutiile cu atributii in mentinerea unui climat de ordine si liniste publica in randul comunitatii noastre, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

19 februarie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0965 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027919 (s)