News Flash:

Cetateana din Republica Moldova depistata cu sedere ilegala in Vaslui

19 Iunie 2015
1791 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii din cadrul Biroului pentru Imigrari Vaslui, au desfasurat o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a  cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu  aceasta  ocazie, a  fost  depistata  cu sedere  ilegala  o femeie, in  varsta de 25 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetatean roman, care, la expirarea dreptului de sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

Avand in vedere cele constatate, politistii au indrumat persoana sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari Vaslui, cu documentele necesare reglementarii dreptului de sedere in scop de reintregire a familiei. Totodata, aceasta a  fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 400 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul juridic al strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

„Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu toate institutiile cu atributii in mentinerea unui climat de ordine si liniste publica in randul comunitatii noastre, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.Contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniul migratiei si va invitam sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu, comunicand la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 sau vizatand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”a declarat comisarul sef de politie Biclea Nicusor Benone- Biroul pentru Imigrari al Judetului Vasluiimigrari vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012318 (s)