vineri, 29 martie, 2024

CFR: A intrat in vigoare noul mers al trenurilor

Distribuie:

Publicat:

Noul Mers al Trenurilor 2016-2017 intra in vigoare din 11 decembrie, iar in functie de perioada din an se vor afla in circulatie intre 1.200 si 1.300 de trenuri, informeaza CFR Calatori.

Trenurile Zapezii circula catre destinatii montane – Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si Petrosani (statiunile Straja si Parang), iar in zilele de weekend biletele pentru calatoriile de pe Valea Prahovei au preturi reduse intre 31% si 56%. In perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, biletele valabile la Trenurile Zapezii vor avea preturi reduse cu 25%, de luni pana joi, transmite Agerpres.

In perioada sezonului estival 2017, Trenurile Soarelui vor asigura legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

Trenurile care asigura legatura intre Bucuresti si Aeroportul Otopeni vor circula zilnic, la cadenta de aproximativ o ora, si vor continua sa circule trenurile pentru studenti si navetisti.

De asemenea, vor fi introduse in circulatie noi trenuri cu durate de parcurs reduse cu aproximativ o ora de la Bucuresti catre Suceava si Cluj Napoca.

Noul mers al Trenurilor de Calatori 2016 – 2017 va fi valabil pana la data de 9 decembrie 2017.

Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata.Noul Mers al Trenurilor 2016-2017 intra in vigoare duminica. Cu ce OFERTE NOI vine CFR.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img