joi, 28 martie, 2024

Chinezii, interesati de scoala de ciclism din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Elevii de la Scoala Gimnaziala „Dimitrie Cantemir” cu un echipaj format din doi baieti si doua fete, pregatit de profesorul Mihai Mosnianu, a participat in perioada 30 iunie-03 iulie, la cea de a VIII a editie a Concursului National de Ciclism si Educatie Rutiera „Cupa DHS”, oganizat in Municipiul Pitesti de Eurosport DHS S.A., avand ca parteneri Ministerul Educatiei si Cercetarii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, prin IGPR, Federatia Romana Sportul Pentru Toti, Clubul Sportiv Silver Fox, Crucea Rosie, Banca Transilvania.

Concurentii au trecut prin doua probe, una teoretica si una practica. La proba teoretica, elevii au dat dovada ca stiu legislatie rutiera, dar si istoria bicicletei. La a doua proba, elevii au parcurs un traseu cu bicicleta in poligon, unde si-au aratat indemanarea pe bicicleta. Echipajul judetului Vaslui s-a clasat in acest an pe Locul III – medalia de bronz.

De asemenea, eleva Anamaria Baciu a avut punctajul cel mai bun la sectiunea fete, iar elevul Vasile Mititelu a fost cel mai bun la sectiunea baieti. Cei doi elevi au facut o demonstratie pentru unul din cele mai mari posturi de televiziune din China CCTV4, acordand si un interviu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img