joi, 25 aprilie, 2024

Christian Sabbagh, mesaj emotionant pentru medicul care i-a salvat viata fiicei sale: ”O legenda a pediatriei romanesti!” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Christian Sabbagh a trecut prin momente cumplite atunci cand l-a scurt timp dupa venirea pe lume a fiicei sale a ajuns cu ea la spital de urgenta. Acum, insa, fiica lui este perfect sanatoasa, fapt pentru care stiristul a facut public un mesaj emotionant.
Alaturi de medicul care a salvat viata nu numai a fiicei mele, ci a 800.000 de bebelusi pana in prezent! O legenda a pediatriei romanesti: doctor Mihaela Marcu Cristescu!”, a scris el in dreptul unei fotografii in care medicul apare alaturi de fiica lui.
“In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. “Avea doar o banala febra”, dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat! Eu, in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti“,scria, in urma cu cateva luni, Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img