marți, 19 martie, 2024

Christina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu. Care au fost motivele despărțirii

Distribuie:

Publicat:

Christina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. După o relație cu despărțiri și împăcări, cei doi au decis să pună punct pentru totdeauna, dar sigur că îi va lega pe vecie băiețelul lor de care amândoi sunt foarte mândri.

Christina Ich și Alex Pițurcă nu mai formează un cuplu

Multă vreme s-a vehiculat că cei doi nu mai sunt împreună, dar niciunul nu a comentat pe marginea acestui subiect. Acum Christina a decis să pună punctul pe i și să expună cum au stat, de fapt, lucrurile între ea și omul de afaceri. Se pare că a fost o pasiune, o iubire intensă ce s-a stins ulterior. Influencera spune că totul s-a întâmplat cu un scop și că rodul iubirii dintre ea și Pițurcă este băiețelul lor, Noah.

În realitate tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta, a spus Christina Ich.

Christina Ich a mai precizat că deși nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei, ea și Pițurcă sunt foarte implicați în creșterea și educarea băiatului, de care amândoi sunt foarte mândri. Și l-au dorit și acum sunt doi părinți fericiți.

Christina Ich: Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final

Influencera a explicat motivele care au dus la despărțirea de Pițurcă și a ținut să precizeze că au rămas în relații bune și că relația lor în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare.

Sentimentele s-auMși implicați în creșterea și educarea unui copil perfect, a scris Ich pe Instagram.

Modelul Christina Ich și fostul fotbalist Alex Pițurcă au format un cuplu în urma căruia a rezultat un copil. Invitată într-un podcast, vara aceasta, Ich a spus că între ei a fost o dragoste nebunească, o relație complicată și zbuciumată. Ea a dezvăluit că a făcut copilul extrem de repede și că dacă ajungeau să se cunoască bine, cu siguranță nu ar fi ajuns atât de departe împreună.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img