vineri, 19 aprilie, 2024

Cinci frati din Vaslui vor fi despartiti dupa ce mama i-a abandonat, iar tatal a fost arestat

Distribuie:

Publicat:

 

Cinci copii cu varste cuprinse intre 9 luni si 13 ani, din comuna Sarateni, judetul Vaslui, vor fi despartiti dupa ce mama i-a abandonat, iar tatal a fost arestat, deoarece a agresat-o sexual pe una dintre fete.

 

Mama copiilor, originara din Republica Moldova, i-a abandonat si i-a lasat fara mila.

 

Fetele mai mari, de 7 si 13 ani, rezultate din relatia cu sotul din Republica Moldova, au fost abandonate mai intai in anul 2013, cand femeia le-a lasat pur si simplu pe strazi si s-a intors la locul ei natal.

 

Vecinii erau cei care le dadeau de mancare fetelor, pana cand cazul a ajuns in atentia Protectiei Copilului Vaslui, institutie care le-a preluat si repatriat in Republica Moldova, pentru a le inapoia mamei.

 

Ulterior, femeia s-a intors la Sarateni, alaturi de iubitul ei in varsta de 34 de ani, si a mai facut trei copii si cu acesta.

 

In noaptea trecerii dintre ani, tatal a abuzat-o sexual pe fata cea mai mare, de 13 ani. Aceasta i-a povestit mamei sale si in final, tatal vitreg al fetei a ajuns in fata instantei.

 

Barbatul a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar autoritatile cer prelungirea lui.

 

Copiii, neglijati si tinuti flamanzi de rudele barbatului si cu mama fugara din cauza neintelegerilor cu rudele acestuia, au fost retrasi din familie printr-o Ordonanta Presedintiala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img