vineri, 29 martie, 2024

Cinci romani au ucis cu salbaticie un pensionar italian: “L-au batut ca pe fasole”

Distribuie:

Publicat:

Un italian in varsta de 71 de ani, proprietarul unui restaurant, a fost gasit mort. Barbatul avea gura acoperita cu banda adeziva, mainile legate cu bride de plastic si nasul spart.

Dupa o ancheta care a durat mai multe luni, politistii au solutionat cazul lui Luciano Castellani, un fost proprietar de restaurant in varsta de 71 de ani, care a fost gasit mort in locuinta sa.

Politisii au fost alertati de vecinii batranului, care au reclamat faptul ca se aud zgomote ciudate din locuinta acestuia. Ajunsi la fata locului, oamenii legii l-au gasit pe barbat fara suflare pe pat, cu mainile legate la spate, iar pe fata si corp prezenta semnele agresiunii.

Vinovati de moartea barbatului sunt 5 romani patru barbati si o femeie: Daniela Bulilete, de 38 de ani, rezidenta la Padova, fosta sotie a lui Eugen Negrescu; Eugen Negrescu, de 31 de ani, rezident la Padova; Constantin Negrescu, de 41 de ani, domiciliat la Padova; Marian Florin Suteanu, de 41, rezident in Romania; Florian Diaconu, zis ”Giovanni”, de 50 de ani, rezident in Romania

“Iti poti imagina ca nu a murit de frica, astia l-au omorat”, au spus doua femei legate de banda interceptate de carabinieri. “L-au batut cum se bate fasolea”, au adaugat referindu-se la proprietarul de restaurant, gasit cu gura acoperita cu banda adeziva, cu mainile legate cu coliere din plastic si nasul spart, scrie gazetaromaneasca.com.

“Nu suntem in Vestul Salbatic, sper ca vinovatii de aceasta barbara crima sa ramana la inchisoare si sper ca in final restaurantul sa poata gasi o noua gestiune, ducand mai departe memoria bietului nostru concetatean”, a declarat primarul din Marano di Valpolicela.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img