vineri, 29 martie, 2024

Cine a câștigat prima ediție a noului sezon din Splash! Vedete la apă

Distribuie:

Publicat:

A venit și cel mai așteptat moment al primei ediții din noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Toți concurenții au dat ce au avut mai bun și, indiferent dacă săriturile lor au fost sau nu reuștte, au fost cu toții apreciați și încurajați atât de public, cât și de membrii juriului. Iată cine a obținut premiul cel mare!

Emoțiile au fost la cote maxime în seara aceasta, la Splash! Vedete la apă. Dacă unii concurenți au dat dovadă de curaj și au sărit de la 10 metri, alții nu au ieșit din zona lor de confort și au rămas la 3 metri.

Cine a câștigat prima ediție a noului sezon

Bineînțeles, chiar dacă a fost prima ediție, accidentările nu au lipsit. Nick a alunecat pe scări, în timp ce încerca să coboare de la 10 metri și s-a lovit destul de tare la mână, însă și-a revenit. Și Ana Odagiu a fost la doar un pas să se accidenteze.

Ana Odagiu a efectuat o săritură eșuată și toți membrii juriului s-au speriat, însă, din fericire, nu s-a accidentat. Una dintre cele mai impresionante sărituri a fost cea a lui Bănel Nicoliță, care a și câștigat prima ediție.

Bănel Nicoliță a fost extrem de emoționat în momentul în care a aflat că a câștigat prima ediție. Și înainte de săritură a fost cel puțin la fel de emoționat și a izbucnit în lacrimi, atunci când a primit mesajul de la fiicele sale.

Marele câștigător, emoții la cote maxime
Bănel Nicoliță a primit drept premiu o vacanță de neuitat, în care va pleca și va petrece timp alături de fiicele sale.

”Vă mulțumesc din toată inima pentru acest premiu și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut când mi-a fost cel mai greu, poate. Și vouă, juraților, pentru că ați crezut în mine și pentru că credeți că pot face în continuare mult mai mult decât acum, vă mulțumesc”, a spus Bănel Nicoliță.

Cel care i se va alătura lui Bănel Nicoliță în finală este nimeni altul decât Nick Casciaro, fostul câștigător de la xFactor, din echipa Loredanei Groza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img