vineri, 19 aprilie, 2024

Cine a fost, de fapt, marea iubire a Regelui Charles. Nu este vorba despre Camilla

Distribuie:

Publicat:

Regele Charles rămâne un personaj important, exact ca mama lui, regretata Regina Elisabeta. Este controversat și a atras de multe ori bârfe asupra lui, mai ales din cauza relațiilor amoroase în care a fost implicat. Se pare că puțini știu cine a fost femeia care i-a dat complet lumea peste cap, pe vremea când era foarte tânăr.

Marea iubire a Regelui Charles

Prințul Charles și Camilla, acum ducesa de Cornwall, au trăit o poveste de dragoste încâlcită. Pe atunci Prinț, Charles și-a părăsit soția, pe Diana, și s-a căsătorit cu cea lângă care este și acum. Toți s-ar gândi că ea este marea lui iubire, care i-a dat lumea peste cap, dar se pare că cel mai mult a iubit o singură femeie, pe când era foarte tânăr.

Charles ar fi iubit multe femei de-a lungul anilor și ar fi avut o mulțime de pretendente, dar unele dintre ele i-au pus capac. Printre ele se numără și Lucia Santa Cruz, istoric și scriitoare, care i-ar fi furat mințile. A fost fiica ambasadorului chilian la Londra, Victor Santa Cruz, în timpul mandatului președintelui Ricardo Froilan Lagos Escobar. Deși făcea parte dintr-o familie bună, nu a putut să intre în Familia Regală. 

Despărțiți de religie

Prințul Charles ar fi fost foarte îndrăgostit de Lucia, motiv pentru care chiar ar fi prezentat-o mamei sale. Regina Elisabeta ar fi fost cucerită de frumusețea femeii, dar nu a putut să o accepte în Familie din cauza religiei. Dragostea lor era imposibilă din cauza regulilor regale: femeia sau bărbatul trebuie să fie protestant, iar Lucia era catolică, ceea ce însemna că Charles ar fi trebuit să renunțe la coroană pentru a fi cu femeia mult iubită, lucru pe care nu l-a făcut.

Chiar și fără a dobândi un rang regal, a reușit în viață și a devenit o femeie de succes de una singură. A fost profesor universitar, a lucrat pentru Banco Santander, a scris mai multe cărți și a ajuns director al televiziunii naționale din Chile.

Și-a făcut o familie alături de politicianul Juan Luis Ossa, cu care a avut trei copii. A rămas în relații bune cu Regele Charles și chiar ea ar fi fost cea care i-a făcut cunoștință cu Camilla, fiind prietene apropiate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img