vineri, 19 aprilie, 2024

Cine a ramas in finala «Burlacita». Daniela Crudu a ales

Distribuie:

Publicat:

Editia de duminica seara (22 noiembrie) a emisiunii „Burlacita”, sezonul 2015, a fost una decisiva pentru Daniela Crudu (26 de ani). Frumoasa bruneta a trebuit sa-l elimine din cursa pentru inima ei pe unul dintre cei trei pretendenti ramasi, Valentin, Lucian si Pietro.

Totusi, decizia ei a fost una neasteptata. Cand a venit momentul sa ofere cel de-al doilea trandafir, „Burlacita” a inceput sa tina un discurs care, la final, si-a schimbat complet semnificatia pentru cel caruia l-a adresat.

«Burlacita»Primul trandafir l-a primit Valentin

„De fiecare data, cu fiecare trandafir, ai crescut enorm in inima mea. Astazi, ti-l ofer cu si mai multa dragoste, Valentin”, a spus bruneta, zambitoare. Iar Valentin a acceptat cu multa bucurie trandafirul, dar si ultima sansa pe care o mai are pentru a-i arata ca el este cel potrivit pentru ea.

«Burlacita»: Lucian a fost eliminat din concurs

Cand a venit momentul sa ofere cel de-al doilea trandafir, Daniela si-a inceput discursul mentionand numele lui Lucian. Acesta, vazand-o pe vedeta cu trandafirul in mana si rostindu-i numele, s-a luminat la fata. Cu toate acestea, pana la sfarsitul cuvintelor brunetei, acesta si-a dat seama ca nu mai are nici o sansa la „Burlacita”.

„Dragul meu Lucian, tu esti singurul care mi-a captat atentia din prima clipa. Cand te-am vazut, crede-ma ca am simtit chimia aceea, si tu ai simtit, cred. Esti un baiat special si ti-am oferit trandafirul din prima emisiune fara sa stau pe ganduri. Am trait emotii puternice, dar si incertitudini. Acele incertitudini ma fac sa cred ca una casa nostrum nu va putea exista. Lucian, imi pare nespus de rau ca trebuie sa fac asta si cu mare greutate in suflet iti spun ca nu mai putem merge impreuna mai departe. Acest trandafir, din pacate, nu este pentru tine”, a spus „Burlacita”.

„Ma simt tare fericit ca te-am cunoscut, a fost o experienta extraordinara si pentru mine. Ma bucur ca ai apucat sa imi cunosti si prietenii si familia. Noi chiar am avut o relatie, probabil am consumat-o pe parcurs. Nu regret absolut nimic din ce s-a intamplat, nici macar panta descendenta pe care am avut-o. Chiar sunt foarte multumit ca te-am intalnit. Mersi tare mult”, a spus Lucian dupa toate cele intamplate.

«Burlacita»: Pietro a ramas in finala

Apoi, Daniela si-a indreptat atentia catre Pietro, cel de-al doilea concurent ramas in finala. „Pietro, caro mio, accepti?”, i-a spus bruneta. Iar el, vizibil usurat de decizia pe care a luat-o frumoasa vedeta, a acceptat imediat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img