News Flash:

Cine candideaza si cine renunta la Parlament

30 August 2016
2205 Vizualizari | 1 Comentarii
Printre candidatii PSD la alegerile parlamentare din acest an nu se vor mai regasi deputatii Victor Cristea si Toader Dima. Acesta din urma a fost ales primar la berezeni, iar Victor Cristea a decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat.

Cristea a fost 16 ani primar al Vasluiului si a detinut doua madate de parlamentar. La cei 67 de ani ai sai a decis sa se retraga. In cei opt ani de mandat, Cristea a luat cuvantul in Parlament de peste 100 de ori si a avut zeci de propuneri legislative, printre care proiectele de lege care fac referire la protectia persoanelor de interes public, promovarea inventiilor si Codul Muncii. "Cred ca experienta mea, acumulata de-a lungul timpului in calitate de profesor, mai intai, apoi director de liceu si primar timp de 16 ani, m-a indreptatit sa fiu prezent in Parlament dupa primarie. Astfel de oameni trebuie, cu experienta, care stiu despre ce este vorba acolo, nu sa fim la numar. Acum las locul altor colegi", a declarat deputatul Victor Cristea. Mai vrea in schimb un madat in Parlament, deputatul Dan Bordeaianu, fost liberal, actual social democrat. Intrat in politica cu putin timp inainte de alegerile din 2008, deputatul Dan Bordeianu, in varsta de 49 de ani, doreste sa obtina inca un mandat de parlamentar. Deputatul PSD Adrian Solomon mai vrea si el un mandat. Profesor de istorie la o scoala din Barlad, Adrian Solomon, in varsta de 39 de ani, a fost ales in 2004 viceprimar al municipiului Barlad, iar in 2008 a candidat pentru Camera Deputatilor si a obtinut peste 50 la suta din voturi in colegiu. In vara acestui an a pierdut insa alegerile la Barlad. Intr-unul din mandatele de deputat s-a facut cunoscut si pentru comportamentul sau din Parlament. La o sesiune de vot final, el a adus o portavoce pe care a folosit-o de la balconul Camerei Deputatilor pentru a sanctiona "orice derapaj" al puterii de atunci de la Regulamentul Camerei. Deputatul vasluian sustine ca nu a lipsit de la sedintele Camerei Deputatilor. Solomon nu are nicio locuinta, fiind chirias intr-un apartament ANL din Barlad, nu detine niciun cont in banca si are un credit de 12.600 de euro. Solomon are o masina achizitionata in leasing in 2005.

toader dima victor cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

anonimul din berezeni  | #4605
Toader Dima nu a facut nimictimp de 4 ani in parlamant pentru comuna berezeni nici ca primar al acestei comune nu face mare rahat rusine sa ii fie .
Adauga comentariu

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0918 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031733 (s)