vineri, 29 martie, 2024

Cine este Antonela Pătruț de la „Insula Iubirii” 2022. Ispita vrea să vadă dacă mai există relații solide: „Începe cel mai dur test al fidelității”

Distribuie:

Publicat:

10 inspite sunt pregătite să sucească mintea bărbaților în noul sezon al emisiunii. Descoperă una dintre ele.

Antonela Pătruţ se prezintă o fire amuzantă și onestă. La doar 26 de ani, frumoasa ispită nu ține cont de părerile celorlalți și va spune verde în față tot ceea ce gândește.

Antonela a acceptat provocarea "Insula Iubirii" pentru a cunoaște persoane noi, dar și de a testa fidelitatea bărbaților concurenți de pe insulă.

Cine e ispita Antonela Pătruț de la "Insula Iubirii" 2022

Antonela Pătruț este o tânără superbă care a acceptat să fie ispită a emisiunii, alături de alte nouă fete: Anamaria Vaida, Bianca Patrichi, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Lavinia Dumitrescu, Maria Vornicu, Oana Monea și Rozana Lite.

Timp de 21 de zile, Antonela este hotărâtă să testeze cei cinci bărbați care vor concura în emisiune. Vine pregătită de orice experiență și vrea să se convingă dacă mai există relații solide în această lume, pe care ea o numește artificială. "Ispitele pândesc din toate părțile. ???? Începe cel mai dur test al fidelității" este mesajul postat de ea pe Instagram, în descrierea filmulețului de intro al emisiunii.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img